Behandeling van scoliose
Fysiotherapie voor kinderen
Fysiotherapie in Maastricht
Scoliosetherapie in Maastricht

De specialisaties van Fysiotherapie Bronzwaer

Kinderfysiotherapie

Al bijna 35 jaar zijn wij één van de meest vooraanstaande praktijken op het gebied van kinderfysiotherapie. We hebben een uitgebreid netwerk opgebouwd van artsen, scholen en andere gezondheidsinstellingen zodat het zorgtraject specifiek op uw kind kan worden afgestemd.

Lees meer

Sportfysiotherapie in Maastricht

Sportfysiotherapie

Wij zijn aangesloten bij het NVFS (Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie in de Sportgezondheidszorg) en staan als officieel (sport)zorgprofessional geregistreerd bij Sportgeneeskunde Nederland. Onze medewerkers hebben allen jarenlange ervaring met sporters op elk niveau.

Lees meer

Geriatrische fysiotherapie in Maastricht

Geriatrische fysiotherapie

Wanneer u ouder en minder beweeglijk wordt, kunt u belemmeringen of klachten ervaren. De geriatriefysiotherapeut leert u hoe u weer in beweging kan komen. Fysiotherapie Bronzwaer is onderdeel van de CVA-keten in Maastricht.

Lees meer

Scoliosetherapie in Maastricht

Scoliose

Heeft u een verkromming van uw ruggengraat? Dat noemen we een scoliose. Fysiotherapie Bronzwaer heeft jarenlange ervaring met scolioseproblematiek en is officieel SEAS- en Schroth-therapeut voor de behandeling van scoliose. Hierbij werken wij veel samen met ziekenhuizen in de regio Maastricht.

Lees meer

Fysiotherapie bij blessure

Overige behandelingen

Naast bovengenoemde specialisaties bieden wij ook: orthopedische geneeskunde volgens Cyriax, Medische Trainingstherapie (MTT), McConnell-therapie voor de knie, Medical Taping, tapen en bandageren volgens Coumans/Van den Hoogenband en neurorevalidatie.

Lees meer

Fysiotherapie Bronzwaer in Maastricht aangesloten bij Claudicationet

Wij staan geregistreerd als behandelend fysiotherapeut bij Claudicationet. Dit betekent o.a. dat alle indicaties met vaatlijden vanaf niveau La Fontaine II bij CZ, VGZ en Zorg & Zekerheid alleen worden vergoed als de behandeling bij een geregistreerd Claudicationet-fysiotherapeut plaatsvindt. 

Meer informatie vindt u op www.claudicationet.nl.

Fysiotherapie Bronzwaer in Maastricht aangesloten bij Parkinsonnet

Wij zijn aangesloten bij Parkinsonnet, waardoor wij bij bepaalde verzekeraars voorkeursleverancier zijn van fysiotherapie bij Parkinsonpatiënten.

ParkinsonNet is een landelijk netwerk van zorgverleners die gespecialiseerd zijn in het behandelen en begeleiden van parkinsonpatiënten. Onder andere neurologen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, diëtisten en verpleegkundigen, verdeeld over 70 regio's zijn aangesloten bij dit netwerk.

Meer info is te vinden op www.parkinsonnet.nl.

Fysiotherapie in Maastricht;