De specialisaties van Fysiotherapie Bronzwaer

Kinderfysiotherapie

 

Al bijna 35 jaar zijn wij een van de meest vooraanstaande praktijken op het gebied van kinderfysiotherapie. We hebben een uitgebreid netwerk opgebouwd van artsen, scholen en andere gezondheidsinstellingen, zodat het zorgtraject specifiek op uw kind kan worden afgestemd.

Lees meer

Sportfysiotherapie

 

Wij zijn aangesloten bij het NVFS (Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie in de Sportgezondheidszorg) en staan als officieel (sport)zorgprofessional geregistreerd bij Sportgeneeskunde Nederland. Onze medewerkers hebben allen jarenlange ervaring met sporters op elk niveau.

Lees meer

Geriatrische fysiotherapie

 

Als u ouder en minder beweeglijk wordt, kunt u belemmeringen of klachten ervaren. De geriatriefysiotherapeut leert u hoe u weer in beweging kan komen. Fysiotherapie Bronzwaer is onderdeel van de CVA-keten in Maastricht.

Lees meer

Scoliose

 

Hebt u een verkromming van uw ruggengraat? Dat noemen we een scoliose. Fysiotherapie Bronzwaer heeft jarenlange ervaring met scolioseproblematiek en is officieel SEAS- en Schroth-therapeut voor de behandeling van scoliose. Hierbij werken wij veel samen met ziekenhuizen in de regio Maastricht.

Lees meer

Overige behandelingen

 

Naast bovengenoemde specialisaties bieden wij ook: orthopedische geneeskunde volgens Cyriax, Medische Trainingstherapie (MTT), McConnell-therapie voor de knie, Medical Taping, tapen en bandageren volgens Coumans / Van den Hoogenband en neurorevalidatie.

Lees meer
ClaudicatioNet

ClaudicatioNet

Fysiotherapie Bronzwaer staat als behandelend fysiotherapeut geregistreerd bij ClaudicatioNet. Dit houdt in dat bijvoorbeeld alle indicaties met vaatlijden vanaf niveau La Fontaine II bij CZ, VGZ en Zorg & Zekerheid alleen worden vergoed als de behandeling plaatsvindt bij ons of een andere geregistreerd ClaudicatioNet-fysiotherapeut. 

Lees meer informatie op www.claudicationet.nl.

ParkinsonNet

ParkinsonNet

Fysiotherapie Bronzwaer is aangesloten bij ParkinsonNet, wat betekent dat wij bij bepaalde verzekeraars voorkeursleverancier zijn van fysiotherapie bij parkinsonpatiënten.

ParkinsonNet is een landelijk netwerk van neurologen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, diëtisten, verpleegkundigen en andere zorgverleners die gespecialiseerd zijn in de behandeling en begeleiding van parkinsonpatiënten. 

Meer info vindt u op www.parkinsonnet.nl.