Blessures herstellen sneller dankzij sportfysiotherapie

Regelmatig sporten zorgt ervoor dat u zich fitter en leniger voelt. Al die beweging is natuurlijk gezond, maar een blessure zit soms in een klein hoekje. Een verrekte, gescheurde of overbelaste spier is iets waar geen enkele sporter op zit te wachten. Sportfysiotherapie richt zich dan ook niet alleen op het genezen, maar ook op het voorkomen van sportblessures.

Fysiotherapie voor recreatieve en professionele sporters

In onze praktijk in Scharn (Maastricht) hebben we behandelruimtes met een loopband, een fietsergometer, krachtapparatuur en trainingsmiddelen voor coördinatie. Daarnaast maken we ook gebruik van de sportfaciliteiten van Healthclub Maastricht. Hier beschikken we naast een reguliere behandelkamer ook over een gymzaal en talloze hulpmiddelen om de revalidatie zo specifiek mogelijk op uw klachten af te stemmen.

Scharn: Esdoorn 2, 6226 TA Maastricht

 

Afhankelijk van uw wensen, mogelijkheden en hulpvraag kunt u zelf aangeven op welke locatie u graag de afspraak wilt maken. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden en u kunt hier iedere dag van de week terecht.

Bij locatie Healthclub Maastricht is het tevens mogelijk om gebruik te maken van de voedingsconsulent of personal trainer. Ook worden er meerdere malen per week sportlessen in de buitenlucht georganiseerd of kunt u onder begeleiding gezamenlijk trainen voor een evenement waar u aan wilt deelnemen.

Wij zijn aangesloten bij de NVFS (Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie in de Sportgezondheidszorg) en staan als officieel (sport)zorgprofessional geregistreerd bij Sportgeneeskunde Nederland.